ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι μετοχές αγόρασαν χθες οι big guys, πως ο Ψάλτης έβαλε την Alpha στο παιχνίδι, ποιοι VIP φάγανε «πιστόλι» για το Άμπου Ντάμπι, ο Σαββίδης, οι πιέσεις να πουλήσει ΟΛΘ και ο Νταβιντιάν, και τι συμβαίνει με τη βίλα Κούστα στις Σπέτσες
Πράσινο φως για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση του Ιβάν Σαββίδη προς τους μετόχους του ΟΛΘ, αλλά και του ενημερωτικού δελτίου της Ιντεάλ για την εισαγωγή των νέων μετοχών μετά το deal με την Virtus του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, έδωσε νωρίτερα το Δ.Σ. της Επ. Κεφαλαιαγοράς.
Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:
– Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας BELTERRA INVESTMENTS LTD προς
τους μετόχους της εταιρίας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
– Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ΟΜΙΛΟΣ IDEAL Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 23.176.792 νέων, άυλων, κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών, που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κίνα διαψεύδει τις δηλώσεις Τραμπ για πυρηνικές δοκιμές – «Ακολουθούμε πάντα τον δρόμο της ειρηνικής ανάπτυξης»
- Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στον Βόλο
- Η προσωπική συλλογή ρολογιών του Francis Ford Coppola στο επίκεντρο της The New York Watch Auction: XIII
- Χρηματιστήριο: Comeback για Πειραιώς και Άλφα, αγορές σε ΜΟΗ, πιέσεις στον ΟΠΑΠ λόγω μερίσματος