• Business

    Η Fosun «θωρακίζει» τη Folli Follie: Αύξησε το ποσοστό της στο 15%

    Folli Follie


    Σε αγορές μετοχών της Folli Follie προχώρησε η Fosun εν μέσω της συνεχιζόμενης κόντρας της ελληνικής επιχείρησης με το QCM και της βουτιάς της μετοχής. Ο κινεζικός όμιλος αύξησε τη συμμετοχή του αγοράζοντας 750.000 μετοχές, όπως γνωστοποιεί η Folli Follie στο χρηματιστήριο. Συνεπεία της ανωτέρω συναλλαγής το συνολικό ποσοστό της Fosun International Limited (έμμεσα και άμεσα) στην Folli Follie από 13,886% αυξήθηκε σε 15,007% .

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Η Εταιρεία υπό την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική, Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «FF GROUP» (εφεξής η «Εταιρεία») έχοντας λάβει σχετική γνωστοποίηση σύμφωνα με το Νόμο 3556/2007 από την Fosun International Limited στις 09.05.2018, δια της παρούσης ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε από τη Fosun International Limited, ότι η τελευταία αύξησε την συνολική της συμμετοχή στην Εταιρεία μας δια της απευθείας αγοράς 750.000 μετοχών που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,120% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μας.

    Συνεπεία της ανωτέρω συναλλαγής το συνολικό ποσοστό της Fosun International Limited (έμμεσα και άμεσα) στην Εταιρεία από 13,886% αυξήθηκε σε 15,007% .

    Η Fosun International Limited είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χόνγκ Κόνγκ, ελεγχόμενη από τον βασικό μέτοχό της, τη Fosun Holdings Limited, η οποία συνιστά μια 100% θυγατρική της Fosun International Holdings Ltd.

    Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού νόμου 3556/2007.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρήγμα αξιοπιστίας, με ζημιές 2,1 δισ. στο χρηματιστήριο στις πέντε τελευταίες συνεδριάσεις

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι στρατηγικές κινήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη στο ταμπλό του XA – Όλο το παρασκήνιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Folli Follie: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, το «πακέτο» που του απέφερε 23 εκατ. ευρώ και η «σιγή ασυρμάτου» μπροστά στο μεγάλο «κραχ» της μετοχής



    ΣΧΟΛΙΑ