• ΑΓΟΡΕΣ

    Οι στρατηγικές κινήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη στο ταμπλό του XA – Όλο το παρασκήνιο

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot

    Σωκράτης Κόκκαλης. Επιχειρηματίας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot


    Στην άμεση ενεργοποίηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών προχώρησε η Intracom, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. Μάλιστα, ήδη, μέσω του μέλους του Χ.Α. ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ, προέβη στην αγορά 50.000 ιδίων μετοχών με μέση τιμή κτήσης € 0,6991 ανά μετοχή και συνολική αξία συναλλαγής € 34.954,81.

    Η διαδικασία αγοράς ίδιων μετοχών ενεργοποιείται έπειτα από τις απώλειες που προκάλεσε στις μετοχές συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη η ανυπόστατη φημολογία που αναπτύχθηκε το πρωί της Τρίτης. Οι μετοχές των Intralot, Intracom, Intrakat και Κέκρωψ σημείωσαν ενδοσυνεδριακά limit down. Ωστόσο, η δήλωση του επικεφαλής της QCM, Gabriel Grego στο mononews.gr, με την οποία ξεκαθάρισε πως το fund δεν βρίσκεται πίσω από καμία κερδοσκοπική επίθεση, ούτε ασχολείται με κάποια άλλη εταιρεία πέρα της Folli Follie επέδρασε θετικά και για τις συγκεκριμένες μετοχές.

    Άλλωστε, και στην Intralot η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση. Η εισηγμένη προχώρησε σε καταγγελία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δηλώνοντας πως η σημερινή διακύμανση της μετοχής της ήταν αδικαιολόγητη και προέκυψε από εσφαλμένη και ανυπόστατη φημολογία. Παράλληλα, ο  CEO της Intralot, Αντώνιος Κεραστάρης, προχώρησε στην αγορά 30.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, συνολικής αξίας €20.860,00.

    Η μετοχή της Intralot έκλεισε τελικά στο -10,20% ενώ η μετοχή της Intracom στο -3,95%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η δήλωση του Gabriel Grego του QCM στο Mononews άλλαξε το κλίμα στο Χρηματιστήριο: Στο +0,9% (από -2,95%) έκλεισε ο Γενικός Δείκτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής επιτυχία του Mononews: Το QCM πρώτα μίλησε στο Mononews και στην συνέχεια στο Reuters για την ελληνική αγορά



    ΣΧΟΛΙΑ