ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μαύρισμα της Δόμνας, το… σολάριουμ του Τάκη, γιατί έβαλαν τα γέλια στο υπουργικό, ο εθνικός ύμνος της Κύπρου και τα κρατικά περίπτερα στη ΔΕΘ
Παρουσία των πρωθυπουργών Ελλάδος και Βουλγαρίας θα μπουν σήμερα οι υπογραφές και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής της βουλγαρικής εταιρείας Bulgartransgaz στο έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί μαζί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στην τελετή υπογραφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12.30 το μεσημέρι.
Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα παραθέσει ο Έλληνας πρωθυπουργός προς τιμήν του Βούλγαρου ομολόγου του και των δύο αντιπροσωπειών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδονησία: Το TikTok αναστέλλει τη λειτουργία ζωντανής μετάδοσης εν μέσω βίαιων διαδηλώσεων που μαίνονται στη χώρα
- Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει την παρακαταθήκη του Σαντορινιού για να κάνει καλύτερη τη ζωή των νησιωτών
- Υεμένη: Νεκρός ο «πρωθυπουργός» των Χούθι και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης τους από ισραηλινές επιδρομές
- Μερτς: Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας πρέπει να διασφαλίσουν ότι η Ρωσία δεν θα μπορεί για οικονομικούς λόγους να συνεχίσει τον πόλεμο
