• Ενέργεια

    Νέος πρόεδρος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών αναλαμβάνει ο CEO της εισηγμένης, Ι. Καράμπελας

    • NewsRoom
    Γιάννης Καράμπελας, Πρόεδρος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών

    Γιάννης Καράμπελας, Πρόεδρος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών


    Πρόεδρος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών αναλαμβάνει ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης, κ. Ιωάννης Καράμπελας μετά την παραίτηση του Εκτελεστικού Προέδρου, Δ. Βαχτσιαβάνου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι κατόπιν της παραίτησης του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Διαμαντή Βαχτσιαβάνου, ως γνωστοποιήθηκε στην Εταιρεία την 27η Νοεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρίασή του, που έλαβε χώρα την 28η Νοεμβρίου 2023, αποφάσισε να αναθέσει τις αρμοδιότητες του Προέδρου ΔΣ στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καράμπελα.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Δ. Βαχτσιαβάνο για τη σημαντική και καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της Εταιρείας, τα τελευταία χρόνια.

    Βιογραφικό

    Ο κ. Ιωάννης Καράμπελας είναι Οικονομολόγος και κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση και το Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου και μεταπτυχιακό τίτλο στα Διεθνή Οικονομικά και τη Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του SDA BOCCONI του Μιλάνου.

    Από το 1998 έως το 2000 διετέλεσε Διαχειριστής Χαρτοφυλακίων Επενδύσεων στην Εναλλακτική Χρηματιστηριακή, ενώ από το 2000 έως το 2005 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΔΑΚΑΡ ΑΕΒΕ. Από το 2012 έως το 2015 εξελέγη Βουλευτής Βοιωτίας, ενώ από το 2015 έχει διατελέσει μέλος ΔΣ ανώνυμων εταιρειών. Το 2021 εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε και κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου έως και σήμερα. Πλέον αναλαμβάνει και τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.

     

    Διαβάστε επίσης

    ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Επιστροφή επιπλέον παρακρατηθέντος φόρου στους μετόχους

    Tesla: Δικαιώθηκε στη Σουηδία για το «απεργιακό μπλόκο»



    ΣΧΟΛΙΑ