ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
Την έναρξη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» από τον προσεχή Απρίλιο, και την αύξηση της επιδότησης, επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει: «Ξεκινάει τον Απρίλιο το “Κινούμαι Ηλεκτρικά” προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ. Η επιδότηση αυξάνεται στα 8.000 ευρώ και θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια για ΑμεΑ, τρίτεκνους και για πρώτη φορά για νέους έως 29 ετών. Με σχέδιο δίνουμε κίνητρα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. @KostasSkrekas».
Ξεκινάει τον Απρίλιο το "Κινούμαι Ηλεκτρικά" προϋπολογισμού 50 εκατ. €. Η επιδότηση αυξάνεται στα 8.000 € & θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια για ΑμεΑ, τρίτεκνους & για πρώτη φορά για νέους έως 29 ετών.#Με_σχέδιο δίνουμε κίνητρα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. @KostasSkrekas
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 3, 2022
Διαβάστε επίσης:
Σκρέκας: 30% αύξηση της επιδότησης στον δεύτερο κύκλο του «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
Ράλι στα δικαιώματα ρύπων: Έρχεται νέα άνοδος σε τιμές ενέργειας και πληθωρισμό – Τι σημαίνει για τη ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TÜV NORD Ελλάδας: Νέο σεμινάριο για την «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ
- 9 συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ρευματοκλοπές – Αποξηλώθηκαν καλώδια μήκους 1.010 μέτρων
- Πετρέλαιο: Πού οφείλεται το «ρόλερ κόστερ» στις τιμές – Οι αστάθμητοι παράγοντες και οι ακραία ένταση
- Πλεύρης: Αυστηρότερες κυρώσεις για διακινητές και όσους δεν δικαιούνται άσυλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.