• Ενέργεια

    Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Τηλεργασία και εξυπηρέτηση τηλεφωνικά


    Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρμόζει την τηλεργασία για το σύνολο των κρίσιμων λειτουργιών της, με στόχο την προστασία της υγείας των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων,  καθώς και την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας   και της συνεχούς εξυπηρέτησης  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη παροχή όλων των υπηρεσιών μας χωρίς να απαιτείται η προσέλευση στα φυσικά μας καταστήματα, οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

    • Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133
    • Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και My Account (ενημέρωσης κι εξόφλησης λογαριασμών κατανάλωσης) στο site μας fysikoaerioellados.gr
    • E-mail: [email protected]
    • Το κανάλι εξυπηρέτησης στο Facebook
    • Υπηρεσία Chat

    Σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα πρόληψης του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) ενημερώνει ότι τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 17.03.

    Επίσης, αναφέρει ότι εφαρμόζει τηλεργασία για το προσωπικό των κεντρικών γραφείων (κατ’οίκον) με πλήρη λειτουργικότητα υποδομών, συστημάτων και υπηρεσιών, χορηγεί άδειες ειδικού σκοπού,  και έχει αναστείλει το σύνολο των επαγγελματικών ταξιδίων εντός κι εκτός Ελλάδας.

    Στην ανακοίνωση σημειώνει:

    “Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για την παγκόσμια κοινότητα. Ως Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και συμβάλλοντας με τον δικό μας τρόπο στην συνολική προσπάθεια για την προστασία της υγείας όλων μας θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αξιοποιώντας προηγμένα τεχνολογικά Μέσα.”



    ΣΧΟΛΙΑ