ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΔΕΣΦΑ ανακοινώνει την έναρξη δημοπρασιών με ορίζοντα μέχρι και 15 ετών για την κατανομή χωρητικότητας LNG στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου της Ρεβυθούσας.
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι ετήσιες δημοπρασίες LNG για την περίοδο 2024-2038 αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, έπειτα από την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).
Για τον σκοπό αυτό, την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, ο ΔΕΣΦΑ διοργανώνει διαδικτυακό workshop το οποίο σχεδιάστηκε για να παρέχει καθοδήγηση στους ενδιαφερόμενους χρήστες σχετικά με τη διαδικασία των δημοπρασιών LNG και όλες τις κρίσιμες παραμέτρους της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δημοπρασίες ή το workshop, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected].
Διαβάστε επίσης:
ΥΠΕΝ: Προ των πυλών η πρώτη Εθελοντική Αγορά Άνθρακα στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Έρχεται νέο ριζοσπαστικό ενεργειακό νομοσχέδιο-σκούπα για δάση, νερά, αγορά ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Διώξεις για εγκληματική οργάνωση και απάτη κατά του Δημοσίου στους 18 συλληφθέντες
- H Συρία θα αναπτύξει χιλιάδες στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία και την Υεμένη, λένε αξιωματούχοι της Υεμένης – Διαψεύδει η Δαμασκός
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμά προς τους συμμετέχοντες του 43ου Μαραθωνίου της Αθήνας
- Berkshire Hathaway: Ενισχύει τις επαναγορές μετοχών καθώς υποχωρούν τα λειτουργικά κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.