• Business

    ELPEDISON: Διαγράφει πλήρως τους λογαριασμούς των πυρόπληκτων

    • NewsRoom
    Elpedison

    Michel Piguet – Διευθύνων Σύμβουλος Elpedison


    Την πλήρη διαγραφή των οφειλών από κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, έως τις 31 Ιουλίου, για τις οικιακές και επαγγελματικές παροχές των καταναλωτών, των οποίων τα κτίρια καταστράφηκαν, αποφάσισε η ELPEDISON, ως δείγμα, όπως επισημαίνει η εταιρία, έμπρακτης υποστήριξης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν.

    Προηγήθηκε η εσωτερική κινητοποίηση των εργαζομένων της ELPEDISON, που ξεκίνησε την επόμενη μέρα της καταστροφής για τη συγκέντρωση και αποστολή προμηθειών και ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ έπονται και άλλες δράσεις που σχεδιάζει η εταιρεία, προκειμένου να ενισχύσει τις πληγείσες περιοχές.

    Με ανακοίνωση, η ELPEDISON εκφράζει τη θλίψη της για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας στις 23 Ιουλίου και ιδιαίτερα την Αττική, τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράστασή της σε όσους υπέστησαν υλικές καταστροφές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κωσταράκος αδειάζει τον Καμμένο: Ο στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα καταγγελία-καταπέλτης για τις ευθύνες της κυβέρνησης: Όταν έδιναν «σόου», γνώριζαν για τον θάνατο του 6 μηνών βρέφους!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων στο Μάτι: Κατά ποίων στρέφεται



    ΣΧΟΛΙΑ