ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ελληνόκτητο τάνκερ πωλήθηκε κατόπιν δικαστικής απόφασης από δικαστήριο της Ναμίμπια, μετά από σχετικό αίτημα άλλης εταιρείας για οφειλές.
Πρόκειται για το τάνκερ Huascar (χωρητικότητας 36.000 dwt, κατασκευής 1992), που ανήκε στην ελληνική Nodol Trading. Το πλοίο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το TradeWinds, πωλήθηκε στην Peninsula Maritime Company έναντι 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, συν 200.000 δολάρια για τα καύσιμα που έχει στις δεξαμενές του.
Η πώληση έγινε μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού, κατόπιν εντολής δικαστηρίου της Ναμίμπια. Το αίτημα για την κατάσχεση και πώληση του πλοίου είχε υποβάλει η GMTC I LLC.
Σύμφωνα με το δικαστήριο, οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο έως τις 12 Μαρτίου για να εκφράσουν τυχόν ενστάσεις ως προς την πώληση του πλοίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Χατζηιωάννου: Γιατί η Safe Bulkers προτιμά τα μεταχειρισμένα πλοία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τσάκος: Nέα κερδοφόρα συμφωνία για τα τάνκερ της TEN
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα διαλυτήρια στέλνουν πλοία οι Έλληνες εφοπλιστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός για τις τιμές ενέργειας: Στο τραπέζι μέτρα για καύσιμα και θέρμανση μετά τις υψηλές τιμές στα πρατήρια
- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη; Λάθος – Το Βυζάντιο ήταν ο κόμβος της αυτοκρατορίας
- Η «υφαντική» της Μαρίας Λοϊζίδου στον Κεραμεικό – Δωρεά Δημήτρη Δασκαλόπουλου
- Ας σκεφτούμε ξανά την αρχιτεκτονική – Αφιέρωμα σ΄έναν αντισυμβατικό δημιουργό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.