ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι μετοχές δεν πάνε καλά, πώς Βρεττού και Εξάρχου έφτασαν στο big deal της HSBC, ο πλειστηριασμός ⚖️ του Π. Βαρδινογιάννη, ποιοι υπουργοί 🤷♂️ δεν είδαν τον Κινέζο, ο νέος πόλεμος Ιβάν – Τέλη, το cash του εφοπλιστή Παππά και όταν ο Λοβέρδος έβριζε 🎤🤬 τον ΚΜ (🍷🔥 ωραία ατμόσφαιρα)
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπάρξει απάντηση του Ομίλου Ελλάκτωρ, η οποία θα αποσαφηνίζει το τι πραγματικά συμβαίνει με τη θυγατρική στο κατασκευαστικό κλάδο, ΑΚΤΩΡ.
Αφορμή αποτέλεσαν τα σημερινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει κλείσει η συμφωνία πώλησης της ΑΚΤΩΡ. Υπενθυμίζεται, ότι οι μέτοχοι του Ελλάκτωρ, Reggeborgh Invest και Motor Oil, έχουν εκφράσει τη βούλησή τους να προχωρήσουν σε πώληση της θυγατρικής εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
