• Business

    Electronet: Τη διανομή μερίσματος ύψους 185 χιλ. ευρώ ενέκρινε η ΓΣ

    • NewsRoom
    Electronet

    Electronet


    Στις 26 Ιουνίου έλαβε χώρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Electronet AE.

    Οι μέτοχοι ενημερώθηκαν ότι, ο κύκλος εργασίας το 2021 αυξήθηκε κατά 35% σε σχέση με το 2020, ξεπερνώντας τα 73 εκατ. ευρώ.

    Τα κέρδη ξεπέρασαν το 1 εκατ. ευρώ προ φόρων, δηλαδή περισσότερο από 100% αύξηση, από το 2020.

    Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε διανομή μερίσματος ύψους 185 χιλ. ευρώ.

    Τα ταμειακά διαθέσιμα προσέγγισαν τα 4,5 εκ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι η Electronet αποπλήρωσε το σύνολο του δανεισμού της (2.1 εκατ. ευρώ), ο οποίος τώρα είναι μηδενικός.

    Η Καθαρή Θέση της ξεπέρασε τα 8,3 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα τα ίδια κεφάλαια να αντιστοιχούν στο 58% του Παθητικού.

    Ο αριθμός των καταστημάτων της Electronet ανέρχεται στα 76 και το 2021 συμπλήρωσε και εόρτασε μαζί με τους συνεργάτες και πελάτες της  25 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας.

    Επιπρόσθετα, κατά τις εκλογές που έλαβαν χώρα, επανεξελέγη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ως αναγνώριση του έργου του και προστέθηκε ακόμα ένα μέλος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στο Διοικητικό Συμβούλιο σε πέντε.

    Το 2022 εκτός από τις πολύ μεγάλες προκλήσεις φέρνει και μεγάλες ευκαιρίες για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η Electronet.

    Αρχικά, με το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ που αφορά στην επιδότηση εξοπλισμού για τους εκπαιδευτικούς και επιπλέον με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» που προωθεί την αντικατάσταση παλιών ενεργοβόρων οικιακών συσκευών, με νέες, φιλικότερες προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικότερες συσκευές. Η εταιρεία συμμετέχει ενεργά και στα 2 προγράμματα, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για βιωσιμότερο μέλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ