ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά 78% αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη της Deutsche Telekom το 2019, καθώς τα έσοδα κινήθηκαν προς τα άνω, ενώ οι προβλέψεις της κάνουν λόγο για περαιτέρω ανάπτυξη στο τρέχον έτος.
Η γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών εμφάνισε κέρδη 3,87 δισ. ευρώ για το έτος, έναντι των 2,17 δισ. ευρώ το 2018, ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν 6,4% στα 80,53 δισ. ευρώ.
Τα προσαρμοσμένα EBITDA μετά τις μισθώσεις (AL) αυξήθηκαν 7,2% στα 24,7 δισ. ευρώ έναντι των 23,1 δισ. ευρώ, ενώ το περιθώριο των EBITDA AL διαμορφώθηκε στο 30,7%.
Η εταιρεία τόνισε πως αναμένει τα έσοδα να αυξηθούν το 2020, ενώ τα προσαρμοσμένα EBITDA AL προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 25,5 δισ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 2025: Οι πιο επιδραστικές στιγμές και συμφωνίες που αναδιαμόρφωσαν τη μόδα και τον κλάδο πολυτελείας
- Από την ψηφιακή επιτυχία στις θεσμικές αποτυχίες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη
- Οι τοπικές συρράξεις ελλοχεύουν κινδύνους για την διεθνή ναυσιπλοΐα, για τα πλοία και τα πληρώματα
- Πλειστηριασμοί: Ποδαρικό στη Μύκονο κάνει το «ηλεκτρονικό σφυρί» το 2026