ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γκρεμίζουν τώρα αυτοβούλως τα παρόνομα κτίσματα στο Principote στη Μύκονο
Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης Principote στην παραλία Πάνορμος ακολουθούν το παράδειγμα του Nammos και γκρεμίζουν αυτοβούλως τα αυθαίρετα που εντόπισαν οι ελεγκτές του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Έπειτα από ώριμη σκέψη, ο ιδιοκτήτης του Principote, κ. Γιάννης Αναστασιάδης, έδωσε εντολή να κατεδαφιστούν άμεσα όλες οι παράνομες κατασκευές ευελπιστώντας να του δοθεί σύντομα η ευκαιρία να ανοίξει το beach bar – restaurant που παραμένει κλειστό μετά το λουκέτο που επέβαλε ο εισαγγελέας Εφετών κ. Οδυσσέας Τσομπαρτζόγλου.
Είχε προηγηθεί σχετική εντολή από το υπουργείο Περιβάλλοντος προς τον δήμο, να προχωρήσει στην αναστολή της άδειας λειτουργίας. Αιτία, η οριστικοποίηση του πορίσματος/ έκθεσης αυτοψίας των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, με βάση την οποία καταγράφηκαν σχεδόν 40.000 τετραγωνικά μέτρα παράνομων κατασκευών.
Το πόρισμα οριστικοποιήθηκε από το Κεντρικό Πολεοδομικό Συμβούλιο σχεδόν στο σύνολό του (εξαιρέθηκαν προς έλεγχο δύο «τακτοποιήσεις» αυθαιρέτων, οι οποίες είναι περιορισμένες).
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.