ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Ευτύχης Βασιλάκης, Γιώργος Μουνδρέας, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Θεοδωρόπουλος μπήκαν στην αύξηση κεφαλαίου
Το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του συνόλου των αδιάθετων Νέων Μετοχών της Παγκρήτιας Τράπεζας γνωστοποίησαν οι Εξάρχου, Μπάκος και Καϋμενάκης.
Η επενδυτική εταιρεία Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων των Α. Εξάρχου, Δ. Μπακού και Γ. Καϋμενάκη, έστειλε σήμερα το πρωί επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας μέσω της οποίας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του συνόλου των αδιάθετων νέων μετοχών, ήτοι ποσό εξήντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας όπως αυτή αποφασίστηκε νωρίτερα φέτος στις 5 Μαΐου από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της.
Να σημειωθεί ότι σήμερα 27 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διάθεση των αδιάθετων μετοχών που προέκυψαν μετά την κάλυψη του πρώτου γύρου της αύξησης κεφαλαίου κατά ποσοστό 35,24%, με την καταβολή συνολικού ποσού ύψους 34,78 εκατ. ευρώ περίπου, μέσω της άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής.
Παγκρήτια Τράπεζα: Συναντήσεις με ξένα funds και επιχειρηματίες – Αισιοδοξία για πλήρη κάλυψη της ΑΜΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα σκαριά νέοι διαγωνισμοί προμήθειας λεωφορείων – Τι σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
- Αριστοτέλης Ωνάσης: 50 χρόνια από τον θάνατο του ναυτέληνα που διαμόρφωσε το μοντέλο διαχείρισης της ναυτιλιακής εταιρείας
- Περισσότερες πωλήσεις, λιγότερα κέρδη για την Coca-Cola 3Ε
- Αλεξάνδρα Σδούκου στο mononews: Η ΝΔ μπορεί να φτάσει σε αυτοδυναμία – Δεν μας αφορούν τα σχέδια Σαμαρά
