Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου η εξαγορά της Diapo ltd από την εταιρεία Foodlink Cyprus ltd.
Η Foodlink Cyprus ltd είναι θυγατρική της εταιρείας logistics Foodlink η οποία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου συνεδρίασε στις 26 Φεβρουαρίου 2018 και αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη πράξη συγκέντρωσης δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου 83(Ι)/2014, περί ελέγχου των συγκεντρώσεων.
Η εταιρεία Foodlink Cyprus ltd είχε προχωρήσει στην εξαγορά του 75% της κυπριακής DIAPO LTD στις 28 Νοεμβρίου 2017, η οποία τελούσε υπό την έγκριση της κυπριακής Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Στόχος της εξαγοράς είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, καθώς και η μεγαλύτερη και εντονότερη διεισδυτικότητα του Ομίλου FDL στην αγορά της Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εθνική Πανγαία: Ποιοι αποχωρούν, ποιοι έρχονται – Όλο το παρασκήνιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρυθμίστε, αναδιαρθρώστε, πουλήστε… Αλλιώς έρχεται «bad bank»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά είναι τα έργα που θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ
- Sinsay: Τι τζιράρει στην Ελλάδα η «πολωνική Zara» που ανοίγει ένα κατάστημα τον μήνα