• Ναυτιλία

    Απεβίωσε ο εμβληματικός επιχειρηματίας Λάκης Βενετόπουλος

    • NewsRoom
    Λάκης Βενετόπουλος

    Λάκης Βενετόπουλος


    Ήταν ιδρυτής της Variety Cruises.

    Ένας από τους πλέον εμβληματικούς επιχειρηματίες του τουρισμού ο Λάκης Βενετόπουλος απεβίωσε τα ξημερώματα, “χτυπημένος” από την επάρατη νόσο.

    Ο Λάκης Βενετόπουλος ήταν ο δημιουργός της VARIETY CRUISES  και διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

    Στην VARIETY CRUISES σήμερα ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών.

    Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες.

    Τα πλοία της εταιρείας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.

    Η VARIETY CRUISES προσφέρει σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο την μέγιστη εμπειρία κρουαζιέρας με μικρά πλοία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Προ ετών η εταιρία VARIETY CRUISES αναδείχθηκε Νο1 στον παγκόσμιο διαγωνισμό της USA TODAY BEST OF 10 ως η καλύτερη BOUTIQUE CRUISE LINE WORLDWIDE.

    Η ανακοίνωση της ΕΠΕΣΤ

    Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το θάνατο του Λάκη Βενετόπουλου, επί σειρά ετών Προέδρου της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού.

    Η πορεία του ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας υπήρξε αξιομνημόνευτος.

    Ως Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ Επί των ημερών του συνέβαλε με κάθε τρόπο και με όλες του τις δυνάμεις για την βελτίωση του θαλάσσιου τουρισμού. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έδωσε και την ψυχή του σ΄ αυτό.

    Για όσους τον γνωρίσαμε υπήρξε καλός φίλος και συνάδελφος ξεχωριστός. θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για το ήθος του, την αξιοπρέπειά του και την εντιμότητά του.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.



    ΣΧΟΛΙΑ