ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει η διοίκηση της Creta Farms απέναντι στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Δομαζάκη περί αλλοίωσης της μετοχικής σύνθεσης στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.
Ειδικότερα, κύκλοι της διοίκησης της Creta Farms αναφέρουν ότι προτίθεται να απαντήσει με ένδικα μέσα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ελληνική νομοθεσία για όσα κατήγγειλε σήμερα ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, βασικός μέτοχος και μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Κ. Δομαζάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατήγγειλε αλλοίωση των μετοχικών ισορροπιών στην πρόσφατη γενική συνέλευση.
Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η διοίκηση από κοινού με τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης απέκρυψε έγγραφο μετόχου το οποίο είχε σταλεί μέσω θεματοφυλακής της HSBC και επικύρωσαν ουσιαστικά ανύπαρκτη εξουσιοδότηση προκειμένου να αλλοιώσουν τη σύνθεση διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019 ώστε να διατηρήσει παράνομα την πλειοψηφία του σώματος ο κ. Εμ. Δομαζάκις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΜ Τουρκίας για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: Η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων παραβιάζει το καθεστώς του νησιού
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026
- Τι γύρευε η ισραηλινή πρέσβης και ένας πρίγκιπας στον Κώστα Τασούλα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.