• Business

    Creta Farms: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς του Κ. Δομαζάκη

    Eμ. Δομαζάκης

    Eμμανουήλ Δομαζάκις, Μέτοχος και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms


    Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει η διοίκηση της Creta Farms απέναντι στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Δομαζάκη περί αλλοίωσης της μετοχικής σύνθεσης στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

    Ειδικότερα, κύκλοι της διοίκησης της Creta Farms αναφέρουν ότι προτίθεται να απαντήσει με ένδικα μέσα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ελληνική νομοθεσία για όσα κατήγγειλε σήμερα ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, βασικός μέτοχος και μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms. 

    Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Κ. Δομαζάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατήγγειλε αλλοίωση των μετοχικών ισορροπιών στην πρόσφατη γενική συνέλευση.

    Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η διοίκηση από κοινού με τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης απέκρυψε έγγραφο μετόχου το οποίο είχε σταλεί μέσω θεματοφυλακής της HSBC και επικύρωσαν ουσιαστικά ανύπαρκτη εξουσιοδότηση προκειμένου να αλλοιώσουν τη σύνθεση διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019 ώστε να διατηρήσει παράνομα την πλειοψηφία του σώματος ο κ. Εμ. Δομαζάκις.



    ΣΧΟΛΙΑ