• Business

    CPI: Ζημίες προ φόρων έναντι κερδών, συνεχίζεται η λειτουργική κερδοφορία

    • NewsRoom
    CPI


    Με ζημίες προ φόρων 15.000 ευρώ έναντι κερδών 97.000 την αντίστοιχη περυσινή χρήση έκλεισε η οικονομική χρήση 1/7/2017 – 30/6/2018 για την εταιρεία CPI. Η εισηγμένη, ωστόσο, ανακοίνωσε λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) για την οικονομική χρήση 1/7/2017 – 30/6/2018 403.000 ευρώ.

    Τα έσοδα της εταιρείας παρουσίασαν οριακή αύξηση 1% και διαμορφώθηκαν σε € 14,85 εκατ. έναντι € 14,7 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με την συμμετοχή των υπηρεσιών στο σύνολο των εσόδων να είναι στα επίπεδα του 27%.

    Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής της CPI Αριστείδης Παπαθάνος, ανέφερε: “Συνεχίζουμε τις επενδύσεις για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την εταιρεία σε νέες αγορές και να αυξήσουμε τα μερίδιά μας στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Οι επενδύσεις αυτές έχουν οδηγήσει στο οριακό αποτέλεσμα της χρήσης από άποψη κερδοφορίας. Το σημαντικό είναι πως διατηρούμε την ρευστότητα και την λειτουργική μας κερδοφορία ώστε να φτάσει ο καιρός που θα αρχίσουν αυτές οι επενδύσεις να αποδίδουν. Ο στόχος μας είναι στο τέλος της επομένης χρήσης να είμαστε κερδοφόροι έχοντας αυξήσει παράλληλα τα έσοδα της εταιρείας”

    H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών. Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale), του Auto-ID (Barcode Εκτυπωτές, Mobile Terminals) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδ. Κωνσταντινόπουλος για ΛΑΡΚΟ: Την πάνε για πτώχευση -Συγκεντρώνουμε στοιχεία που θα παρέμβει εισαγγελέας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπόλικο παρασκήνιο με non paper «αγνώστου» προέλευσης στην υπόθεση Forthnet



    ΣΧΟΛΙΑ