ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλος νικητής σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας – Θα λαμβάνει 50.000 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 24 μήνες
Κάθε χρόνο μία οικογένεια Ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό ακολουθούσε ένα πρωτότυπο τοπικό έθιμο. Την εποχή των Χριστουγέννων, εκτός από δώρα, αντάλλασσαν μεταξύ τους «τύχη», αγοράζοντας ο ένας για τον άλλο λαχνούς από διάφορα εορταστικά παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ! Ήλπιζαν ότι με τη νέα χρονιά θα έρχονταν μαζί και πολλά κέρδη που θα πρόσφεραν μία οικονομική «ανάσα» στην οικογένεια.
Τα χρόνια πέρασαν και ο υπερτυχερός επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Δεν λησμόνησε, όμως, το ιδιαίτερο έθιμο και, έτσι, κι αυτά τα Χριστούγεννα αγόρασε για τη γυναίκα του λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ. Ανάμεσά τους ήταν το «χρυσό» «Bonus Χριστουγέννων» που τους χάρισε 250.000 ευρώ!

Τελικά, όπως φαίνεται, το «γούρι» το έφερε η επιστροφή στην πατρίδα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.