• Business

    Χριστούγεννα μαζί, για να μην είναι κανείς μόνος του

    • NewsRoom
    αβ βασιλοπουλος


    Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή γεμάτη αγάπη. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που καταλαβαίνουμε πως τα πιο όμορφα δώρα, που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους, δεν είναι αυτά που μας δίνουν, αλλά αυτά που προσφέρουμε. Η ευχαρίστηση που μας προσφέρει το χαμόγελο του ανθρώπου που λαμβάνει το δώρο μας είναι κάτι το ανεκτίμητο. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν αυτός ο άνθρωπος πραγματικά έχει ανάγκη αυτό το δώρο – και αυτό το χαμόγελο.

    Και αυτά τα Χριστούγεννα, ο καθένας από εμάς θα προσφέρει όπως μπορεί στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτό είναι άλλωστε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και η ΑΒ Βασιλόπουλος εδώ και χρόνια αποδεικνύει ότι πιστεύει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέροντας από την πλευρά της με πρωτοποριακά προγράμματα που βοηθούν όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας.

    Έτσι, για μία ακόμα χρονιά, με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων», η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6.000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προσδίδοντας μια πινελιά αισιοδοξίας, με ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι. Παράλληλα, για τρίτη χρονιά διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα «Δώρα αγάπης», που δίνουν σε όλους τους πελάτες της την ευκαιρία να συμμετέχουν στην προσφορά και να πολλαπλασιάσουν την αγάπη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Έχουν σχεδιαστεί για τις φετινές γιορτές και περιλαμβάνουν διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις εορταστικές ανάγκες των πελατών της ΑΒ, σε ένα κλίμα προσφοράς και αγάπης. Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που οι πελάτες της ΑΒ αγοράζουν, η εταιρεία δωρίζει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων».

    Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τα τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα στα παιδιά των Σπιτιών Φιλοξενίας της «Κιβωτού του Κόσμου», σε όλη τη χώρα, στρώνοντας το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γεμάτο παιδικά χαμόγελα, αγάπη και ζεστασιά. Ακόμη, πριν λίγες ημέρες, ομάδα εθελοντών της ΑΒ Βασιλόπουλος, διοργάνωσε μία τρυφερή χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Ημέρας της Κιβωτού στον Κολωνό. Κατά τη διάρκεια της γιορτής εθελοντές και παιδιά μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές χαράς διαβάζοντας παραμύθια και στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ όλα τα παιδιά έλαβαν υπέροχα δώρα.

    Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η χαρά να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.



    ΣΧΟΛΙΑ