ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά έπεσε η πρώτη βαριά «καμπάνα» για την παραβίαση του ωραρίου που έχει επιβληθεί στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο του νέου μέτρου για την καταπολέμηση της περαιτέρω διασποράς του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα.
Πρόκειται για μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων, το οποίο βρέθηκε ανοιχτό στη 1.00 τα ξημερώματα, και σέρβιρε κανονικά τους πελάτες, όπως αναφέρουν πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας flashnews.
Στους δρόμους, όμως, αστυνομικοί έκαναν περιπολία εκείνη την ώρα προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως εφαρμόζεται το νέο μέτρο σε μπαρ και κλαμπ.
Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και στο συγκεκριμένο μπαρ επιβλήθηκε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως εάν η ίδια επιχείρηση παραβιάσει την απόφαση για δεύτερη φορά τότε επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της για 20 ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναλλαγή-μυστήριο της Superbet: Γιατί Καλαμβόκης, Νίκας, Στρογγυλός δεν έχουν ανακοινώσει το κόστος της εξαγοράς της Exoplay
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
- Wall Street: Τι σημαίνει το ράλι κερδών σε Big Tech και τράπεζες παρά την αναταραχή στο πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.