• Business

    Χαλυβουργική ΑΕ: Η υφιστάμενη διοίκηση παραμένει και θα συνεχίσει τον αγώνα υπέρ των μετόχων της

    • NewsRoom

    Χαλυβουργκική


    Δεν έχουν παραιτηθεί από τη διοίκηση και συνεχίζουν να μετέχουν στο εταιρικό όργανο της διοίκησης της Χαλυβουργικής, τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ της εταιρείας, αναφέρει με ανακοίνωσή της η εταιρεία. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνουν « ότι σύσσωμη η Διοίκηση της Χαλυβουργικής παραμένει στη θέση της και συνεχίζει να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για τα αληθή συμφέροντα της εταιρείας και των μετόχων της.»

    Σημειώνεται, ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι τα ίδια πρόσωπα παραιτήθηκαν από την υπαλληλική τους σχέση με την εταιρεία, μαζί με το σύνολο των εργαζομένων και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους. Όμως έχουν παραιτηθεί μόνο από υπάλληλοι και όχι από μέλη της διοίκησης της εταιρείας.

    Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες του 2019, το σύνολο των 220 εργαζομένων της εταιρείας παραιτήθηκε, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Κωνασταντίνου Αγγελόπουλου, λαμβάνοντας αποζημιώσεις απόλυσης.

    Η ανακοίνωσή της Χαλυβουργικής ΑΕ αναφέρει:

    «Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας αλλεπάλληλα ανυπόστατα δημοσιεύματα με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη δήθεν παραίτηση της υφιστάμενης Διοίκησης της Χαλυβουργικής.
    Στους καλοθελητές που τα διακινούν και διοχετεύουν στα διάφορα μέσα για την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών, απαντάμε ότι σύσσωμη η Διοίκηση της
    Χαλυβουργικής παραμένει στη θέση της και συνεχίζει να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για τα αληθή συμφέροντα της εταιρείας και των μετόχων της.»



    ΣΧΟΛΙΑ