• Business

    Intralot: Μνημόνιο συνεργασίας με την Amelco για πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος

    Ιντραλολ Intralot Κεραστάρης

    Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntralot


    Στην υπογραφή δεσμευτικού Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες Intralot και Amelco, με σκοπό τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας αξιοποιώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της Amelco.

    Αυτή η κίνηση αναμένεται να αξιοποιήσει ευκαιρίες της αγοράς συνδυάζοντας σε μία ενιαία καινοτόμο λύση την ισχυρή τεχνογνωσία της Intralot, όσον αφορά στα επίγεια τυχερά παιχνίδια, με τις πρωτοποριακές λειτουργίες της πλατφόρμας στοιχηματισμού της Amelco. Η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο μερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το Α’ τρίμηνο του 2017.

    Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Amelco αποτελεί ορόσημο για την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων αθλητικού στοιχήματος της εταιρίας μας και την ικανότητά μας να ενισχύουμε την ηγετική θέση μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά αθλητικού στοιχήματος διεθνώς, σε όλα τα κανάλια διανομής. Πιστεύουμε ότι η Amelco είναι ο κατάλληλος συνεργάτης γι’ αυτό το σκοπό.»

    Ο κ. Damian Walton, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Amelco, δήλωσε: «Η συμφωνία μας με την Intralot αποτελεί σημαντική αναγνώριση του υψηλού επιπέδου της στοιχηματικής πλατφόρμας μας, αλλά και μία σπουδαία ευκαιρία για εμάς να αποκτήσουμε πρόσβαση στις διεθνείς αγορές μέσω της ευρείας βάσης πελατών κύρους και της τεχνογνωσίας της Intralot.

    Προσβλέπουμε σε μία στενή συνεργασία με τη διοίκηση και τις τεχνικές ομάδες της Intralot, ώστε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης με προϊόντα και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανακατεύει την τράπουλα στην Times Navigation ο Γιάννης Καραγεώργης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιστέρης (Τέρνα) -Κεραστάρης (Intralot): Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο ΣτΕ κρίνεται η συνταγματικότητα του συμβιβασμού Siemens – Δημοσίου



    ΣΧΟΛΙΑ