• Business

    Αστήρ Παλάς: Η Apollo εξάσκησε το δικαίωμα εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών

    • NewsRoom
    Αστήρ Παλάς


    Η εταιρεία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., με σχετική της ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο, ανακοίνωσε ότι εξάσκησε την Τρίτη (7 Μαρτίου) το δικαίωμα απόκτησης των υπόλοιπων 1,14 εκατ. μετοχών με αντίτιμο τα 5,48 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Apollo αναφέρει τα εξής:

    «Σύμφωνα με τα άρθρα 27 και 16 του Ν.3461/2006 (ο Νόμος), η εταιρεία Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. (η Εταιρεία), ανακοινώνει ότι, στις 7 Μαρτίου 2017, η εταιρεία Apollo Investment Holdco S.A.R.L. (ο Προτείνων) άσκησε το προβλεπόμενο στο άρθρο 27 του Νόμου δικαίωμα εξαγοράς, υποβάλλοντος προς τούτο σχετικό έγγραφο αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προς έγκριση.

    Κατά την 6η Μαρτίου 2017, το ως άνω δικαίωμα αφορά στην απόκτηση των υπολοίπων 1.140.700 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, τις οποίες δεν κατείχε ο Προτείνων κατά την ανωτέρω ημερομηνία, με αντάλλαγμα 5,48 ευρώ σε μετρητά ανά μετοχή (μετά την αφαίρεση του προβλεπόμενου φόρου συναλλαγών και των δικαιωμάτων εκκαθάρισης που αναλογούν και βαρύνουν τους μετόχους της Εταιρείας), το οποίο ισούται με το αντάλλαγμα που προσέφερε ο Προτείνων στην πρόσφατη υποχρεωτική δημόσια πρότασή του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Ανδρεάδης (ΣΕΤΕ): Στα 28 εκατ. οι τουρίστες και στα 14,5 δισ. ευρώ έσοδα ο στόχος του 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Credit Agricole: Ετοιμάζει συμφωνία-μαμούθ 2,4 δισ. δολαρίων;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΔΔΗΧ: Συγκεντρώθηκαν 1,3 δισ. ευρώ από δημοπρασία έντοκων γραμματίων 13 εβδομάδων



    ΣΧΟΛΙΑ