• Business

    Brussels Airways: Πραγματοποιεί το 30% του αρχικού θερινού της προγράμματος πτήσεων για την Ευρώπη

    Brussels Airlines


    Η Brussels Airlines, θυγατρική της γερμανικής Lufthansa, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει το 30% από το αρχικό θερινό της πρόγραμμα πτήσεων με 59 προορισμούς σε 33 χώρες από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας της COVID-19.

    Η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις αυτές θα αντιστοιχούν στο 30% του αρχικού θερινού προγραμματισμού για την Ευρώπη και στο 40% των προγραμματισμένων δρομολογίων μεγάλης απόστασης.

    Οι προορισμοί στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, που είναι από τις χώρες που επλήγησαν πιο σοβαρά από την πανδημία, προς τις οποίες θα αρχίσουν να εκτελούνται πτήσεις την εβδομάδα της 15ης Ιουνίου.

    Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης θα ξεκινήσουν και πάλι τον Ιούλιο, ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση. Στις αρχές Ιουνίου θα ανακοινώσει και νέους προορισμούς πέραν της θερινής περιόδου.

    Η Brussels Airlines ανακοίνωσε αυτό τον μήνα ότι μειώνει τον στόλο της κατά 30% και το προσωπικό της κατά ένα τέταρτο προκειμένου να διασφαλίσει την επιβίωσή της μετά την πανδημία.



    ΣΧΟΛΙΑ