• Business

    BriQ Properties: Αγόρασε ξενοδοχείο στην Τήνο

    • NewsRoom
    φεσσας

    Θοδωρής Φέσσας, Πρόεδρος Quest, πρόεδρος της Briq Properties


    Το ξενοδοχείο Mr & Mrs White Tinos αγόρασε σήμερα 18 Απριλίου 2019, η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

    Όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, το Mr & Mrs White Tinos είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων εγκατεστημένο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Πόρτο στην νότια πλευρά της Τήνου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου.

    Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία κτίρια κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.877,00 τ.μ. και διαθέτει 60 δωμάτια, μία πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο spa και χώρο στάθμευσης.

    Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Hotel Brain Capital Α.Ε., θυγατρική της Hotel Brain Α.Ε., η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων.

    Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ανήλθε σε 2.960.000 €.

    Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά:

    «To Mr & Mrs White Tinos είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που αποκτά η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. μετά την αγορά του Mr & Mrs White Paros που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη επένδυση με την οποία ενισχύεται η παρουσία μας στον κλάδο του hospitality αποκτώντας ένα ιστορικό ξενοδοχείο (πρώην Porto Tango) σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό όπως είναι το νησί της Τήνου. Επίσης επεκτείνεται η στρατηγική συνεργασία μας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, Hotel Brain Α.Ε.».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Trastor: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για AMK

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  PHĀEA Resorts: Νέα εταιρική ταυτότητα αποκτά η Sbokos Hotel Group



    ΣΧΟΛΙΑ