ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ελαστικών Bridgestone ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρίας iTrack Solutions, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η iTrack αποτελεί κύρια επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο ως πάροχος λύσεων διαχείρισης ελαστικών στην αγορά των χωματουργικών οχημάτων και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης πίεσης αέρα ελαστικών που χρησιμοποιούνται στον τομέα της εξόρυξης.
Παρέχει, παράλληλα, εξατομικευμένη εικονική οριοθέτηση του στόλου των οχημάτων, ειδοποιήσεις για την ταχύτητα και πολλά άλλα εργαλεία για να βοηθήσει τους πελάτες στον τομέα της εξόρυξης να βελτιστοποιήσουν την εργασία τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί οι ξένοι οίκοι συνεχίζουν να ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία, έχει εμπλακεί στον πόλεμο», δήλωσε Ιρανός Αξιωματούχος
- Bloomberg: Δεύτερο δεξαμενόπλοιο της Dynacom του Γιώργου Προκοπίου πέρασε με ασφάλεια από τα Στενά του Ορμούζ
- Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.