F

Black Friday 2021: Αυτά είναι τα καλύτερα deals στα smartphones

Δημοσιεύτηκε:

Αν περίμενες την Black Friday για να πάρεις smartphone φέτος. Τότε πολύ καλά έκανες. Γιατί έχουμε τον τρόπο να το αγοράσεις όσο φθηνότερα γίνεται.

Επιτέλους, Black Friday 2021. Η είδηση για την εκκίνησή της μας βρίσκει πανέτοιμους να γιορτάσουμε ένα από τα πιο φωτεινά μαύρα γεγονότα που μας συμβαίνουν κάθε χρόνο. Μέσα σε όλο αυτόν τον καταιγισμό προσφορών, τα Public μαζί με τα Media Markt φέρνουν την μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ και μάλιστα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής (στα φυσικά καταστήματα) σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να πάρεις όλα αυτά που περίμενες αυτήν την ημέρα για να κάνεις δικά σου. Τα καλά νέα είναι ότι φέτος έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να κάνουμε τις αγορές μας. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται να μας δώσουν όλη την πληροφορία που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το καλύτερο smartphone στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Οι πιο δυνατές προσφορές μέχρι στιγμής

Το φανταστικά εύχρηστο Huawei Mediapad T3 κυκλοφορεί εκεί έξω μόνο με 99€ ενώ το Samsung Galaxy A12 64GB με την τρομερή οθόνη του το βρίσκουμε μόνο 159€. Την ίδια ώρα το Xiaomi Redmi note 9 παίρνει την τιμή best seller στα 189€.

Συνδυάσετε τα με επέκταση εγγύησης & κάλυψη για σπάσιμο οθόνης για 1 χρόνο μόνο από 15,49€.

Επιλέγοντας Android smartphone

Το μεγαλύτερο εύρος τιμών θα το βρεις σε smartphone που τρέχουν το λειτουργικό της Google. Οι επιλογές ξεκινούν κάτω από τα 100€ και μπορούν να ξεπεράσουν και τα 1.000€. Οι εκπτώσεις της Black Friday 2021 στην κατηγορία είναι πολύ μεγάλες, οπότε έχεις πολλές ευκαιρίες να αποκτήσεις καινούργιο smartphone σε προνομιακή τιμή.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν αξία για τον κάθε χρήστη είναι τελείως υποκειμενικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να θες smartphone με μεγάλη οθόνη ή με υπερευρυγώνια κάμερα. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κάποια συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε, θα πρέπει να επιλέξεις με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σου. Για κάθε smartphone, όμως, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που «μετράνε» και αν η συσκευή που επιλέξεις τα διαθέτει θα σου προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τα χαρακτηριστικά από τα οποία θα επωφεληθεί κάθε χρήστης είναι η μνήμη RAM και η μπαταρία. Δεν έχει σημασία αν «λιώνεις» όλη μέρα στο mobile gaming, αν σερφάρεις ασταμάτητα από το κινητό, ή αν λατρεύεις τις smartphone φωτογραφήσεις, ό,τι κι αν κάνεις με το κινητό σου θέλεις να μην κολλάει και να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Για τους λόγους αυτούς, το Black Friday κινητό που θα επιλέξεις πρέπει να έχει τουλάχιστον 4GB RAM (ιδανικά 6GB) και μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh και πάνω. Αν το νέο σου smartphone έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, τότε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητική απόδοση στην καθημερινότητά σου, όποια κι αν είναι αυτή.

Black Friday 2021 – iPhone έχουμε;

Η Apple κρατά πάντα μία πιο συντηρητική στάση σε ό,τι έχει να κάνει με ημέρες προσφορών σαν τη Black Friday. Αυτό δε σημαίνει πως απουσιάζει τελείως όμως. Κατά την επιλογή iPhone δεν ισχύουν οι ίδιοι «κανόνες» όπως και στα Android, καθώς η Apple ελέγχει πιο «στενά» το σύστημα από κάθε πλευρά, άρα μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση χωρίς να χρειάζεται πολύ RAM ή το ίδιο μεγάλη μπαταρία. Αν τα υποκειμενικά χαρακτηριστικά (κάμερα, οθόνη κ.α.) του iPhone που σε ενδιαφέρει σε καλύπτουν, τότε επίλεξε το άφοβα.

Επισκέψου ένα από τα καταστήματα Public και ζήσε την Black Friday 2021 που σου αξίζει.