• Business

    ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Εμπλουτίζει με νέες λαχταριστές επιλογές τη σειρά γευμάτων «360° Plant Based Meal»!

    • Στέφανος Νικολαΐδης

    Αν έχεις κουραστεί και εσύ να περνάς ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να σκεφτείς τι να μαγειρέψεις ή αν δυσκολεύεσαι να βρεις τη χρυσή τομή που να συνδυάζει το νόστιμο με το θρεπτικό, τότε η Μπάρμπα Στάθης σου έχει τη λύση με τη νέα σειρά «360° Plant Based Meal».

    Ναι, καλά διάβασες: μιλάμε για την ίδια ακριβώς σειρά γευμάτων που πριν λίγο καιρό έλαβε χρυσές διακρίσεις στα Supermarket awards, Frozen Food awards & Packaging awards.

    Τη σειρά που έκλεψε την καρδιά του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Στα 4 πρώτα προϊόντα με Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με ρύζι ή πατάτα, προστέθηκαν 2 ακόμη νέα προϊόντα, Ζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά με λαχανικά.

    «360° Plant Based Meal»: Η ισορροπημένη και προσανατολισμένη διατροφική πρόταση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

    Με την νέα καινοτόμο σειρά ολοκληρωμένων γευμάτων «360° Plant Based Meal», η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σου αποδεικνύει ότι μπορείς να ετοιμάζεις ολοκληρωμένα γεύματα εύκολα και γρήγορα, στον φούρνο, στο air fryer ή στο τηγάνι, σε μόλις 10-15 λεπτά.

    Τα γεύματα αποτελούν μια ισορροπημένη και απολαυστική πρόταση, που καλύπτει ταυτόχρονα τις ανάγκες των vegans, των vegetarians και των flexitarians. Τα φυτικά κεφτεδάκια με ρύζι ή πατάτες αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χωρίς γλουτένη. Τα ζυμαρικά με φυτικό κιμά περιέχουν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και παρέχουν 23 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα 210 γρ.

    Το υλικό συσκευασίας τους είναι 100% ανακυκλώσιμο, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και προστατεύει πλήρως το περιεχόμενο, διατηρώντας το ασφαλές και αναλλοίωτο.

    6 μοναδικά, ολοκληρωμένα φυτικά γεύματα!

    Στα προϊόντα της σειράς «360° Plant Based Meal», τα φυτικά κεφτεδάκια και ο φυτικός κιμάς αποτελούνται από πρωτεΐνη αρακά, άλευρο ρεβιθιού και άλλα φυσικά συστατικά υψηλής θρεπτικής αξίας.

    Αναμφίβολα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για υγιεινή διατροφή, προσφέροντας πλήρη και θρεπτικά γεύματα, με τον πιο απολαυστικό τρόπο:

    • Βίδες ολικής με φυτικό κιμά & λαχανικά (630γρ)
    • Σκιουφιχτά με φυτικό κιμά & λαχανικά (630γρ)
    • Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες Νάξου χωριάτικες (420γρ)
    • Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με γλυκοπατάτες (420γρ)
    • Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες κλασικές (420γρ)
    • Φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με ρύζι & λαχανικά (420γρ)

    Άλλωστε, 360 σημαίνει ότι διαθέτει όλα όσα πρέπει να έχει ένα σύγχρονο ισορροπημένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, ιδανικό τόσο για τους νέους όσο και για τους έμπειρους λάτρεις του φαγητού.

    Και μην αμφιβάλλεις, τα νέα φυτικά κεφτεδάκια με πατάτες ή ρύζι και ο θρεπτικότατος φυτικός κιμάς με ζυμαρικά υπόσχονται να γίνουν 100% το αγαπημένο σου γεύμα.

    Δοκίμασέ τα λοιπόν και δες κι εσύ πόσο εύκολο είναι να τρως ένα ισορροπημένο και νόστιμο γεύμα, πάντα με την εγγύηση ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

    Διότι ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σημαίνει ότι ακόμη και μια απλή κίνηση απόλαυσης, σου κάνει καλό!

    Διαβάστε επίσης:

    ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Αναδείχθηκε Growth Winner στα φετινά Growth Awards 2023

    «Black Friday και η τύχη σου γυρίζει» μόνο στα My market

    Carrot cake muffins από τον Άκη Πετρετζίκη