• Business

    Bain & Company: Ανοίγει νέα γραφεία σε Ελλάδα και Πορτογαλία

    • NewsRoom


    Ο Roberto Prioreschi αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Partner στη ζώνη SEMEA (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Πολωνία, Τουρκία και Μέση Ανατολή) Η εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Bain & Company, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στη Νότια & Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (SEMEA) με τη λειτουργία 10 γραφείων, τα οποία στελεχώνονται από 1900 εργαζόμενους. Διευθύνων Σύμβουλος για την περιοχή SEMEA αναλαμβάνει ο Roberto Prioreschi.

    Η επέκταση της Bain & Company στην περιοχή SEMEA, περιλαμβάνει νέα γραφεία σε Αθήνα και Λισαβόνα που ενισχύουν σημαντικά το ευρωπαϊκό αποτύπωμα της εταιρείας. Ο κ. Prioreschi θα συνεργαστεί στενά με τον Δημήτρη Ψαρρή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bain & Company Ελλάδας και επικεφαλής του νέου γραφείου της Αθήνας, για την περαιτέρω καθιέρωση της Bain στην ελληνική αγορά, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

    «Η τεχνογνωσία και οι ηγετικές ικανότητες του Roberto έχουν αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας τα τελευταία χρόνια. Υπό την καθοδήγησή του, η Bain Ιταλίας κατέκτησε την κορυφαία θέση στον κλάδο στην Ιταλική αγορά. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ρόλος του Roberto θα μεγιστοποιήσει την ανάπτυξή μας στη ζώνη SEMEA -η οποία βρίσκεται σε φάση μετάβασης και σημαντικής δυναμικής- και θα επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σε ολόκληρη την περιοχή», ανέφερε ο Δημήτρης Ψαρρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Bain στην Ελλάδα.

    «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι στενά με έναν επαγγελματία υψηλού επιπέδου όπως ο Δημήτρης για να χτίσουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση της αγοράς και των πελατών μας στο νέο γράφειο της Αθήνας είναι εντυπωσιακή», δήλωσε ο Roberto Prioreschi. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξαιρετικές στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες μας, συνδυάζοντας το ιδιαίτερα ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας με τα διεθνή εργαλεία και πλεονεκτήματα που προσφέρει μια παγκόσμια εταιρεία όπως η Bain».

    Ο Prioreschi ως επικεφαλής της περιοχής SEMEA, έχει υπό την εποπτεία του τα γραφεία της Bain & Company στην Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Πολωνία, Τουρκία και Μέση Ανατολή.

    Με καριέρα 27 ετών στη Bain, ο Roberto Prioreschi έχει αποκτήσει βαθιά γνώση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών της εταιρείας, με εξειδίκευση στους τομείς της Ενέργειας & Φυσικών Πόρων και της Μεταποίησης. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του γραφείου της Ιταλίας από το 2018, επιβλέποντας όλες τις λειτουργίες καθώς και την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ομάδων της εταιρείας. Υπό την ηγεσία του, η Bain Ιταλίας γνώρισε ταχεία ανάπτυξη, εδραιώνοντας την ηγετική θέση της στη χώρα. Η θητεία του Prioreschi απέφερε, επίσης, σημαντική ανάπτυξη στο γραφείο της εταιρείας στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ