• Business

    ΑΒ Βασιλόπουλος: Τελικά, είναι πολλά περισσότερα από τα ψώνια της εβδομάδας (Video)


    Οικονομία, Εξυπηρέτηση και Ποικιλία είναι οι άξονες στους οποίους κινείται η νέα διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, με τίτλο “Είναι πολλά περισσότερα από τα ψώνια της εβδομάδας” και “είναι πολλά περισσότερα από το να βρίσκετε το καλύτερο”.

    Πρόκειται για μία καμπάνια που αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και τη φιλοσοφία της, η οποία δε βασίζεται στο να παρέχει απλώς προϊόντα στους καταναλωτές, αλλά να δημιουργεί μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Κάθε κατάστημα ΑΒ είναι δίπλα στους πελάτες του, για να τους βοηθήσει να κάνουν τα ψώνια της ημέρας και να μην τους λείψει τίποτα, επιλέγοντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα από μία μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές.

    Ειδικά σε μία περίοδο οικονομικής αστάθειας, είναι αξιοσημείωτο ότι τα καταστήματα ΑΒ έχουν πάντα γεμάτα ράφια, με πολλές προσφορές, ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να καλύψουν κάθε τους ανάγκη.

    Και εδώ που τα λέμε, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς: σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ, όπως ο ΑΒ, είναι σημαντικό να δίνεις την καλύτερη ποιότητα, στις πιο χαμηλές τιμές για να είσαι ανταγωνιστικός.

    Και η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα σε όσους επιλέγουν τα καταστήματά της για τις καθημερνές τους αγορές, διευκολύνοντας τα νοικοκυριά να καλύψουν τις ανάγκες τους με προωθητικές ενέργειες και ανταγωνιστικές προσφορές.

    Παράλληλα, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της, η ΑΒ Βασιλόπουλος διευρύνει τους άξονες εξυπηρέτησης των πελατών της, αναπτύσσοντας ολοένα και περισσότερο το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ABClick2Shop, και εξυπηρετώντας άμεσα, εύκολα και γρήγορα χιλιάδες νοικοκυριά σε ημερήσια βάση, διευκολύνοντας τους πελάτες της στην καθημερινότητά τους.

    Όμως τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αν η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν έδινε την απαραίτητη έμφαση και προσοχή στους εργαζομένους της.

    Οι άνθρωποι της ΑΒ είναι χαμογελαστοί και περήφανοι για τη δουλειά τους, κι αυτό φαίνεται από το ενδιαφέρον που δείχνουν για κάθε πελάτη προσωπικά.

    Αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους, γι’ αυτό καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και το πιο φωτεινό τους χαμόγελο, για να βοηθήσουν κάθε πελάτη να βρει αυτό που χρειάζεται, τιμώντας την παρακαταθήκη του Γεράσιμου Βασιλόπουλου, ιδρυτή της ΑΒ, που έχει φέρει την εταιρεία στην κορυφή.

    Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και η φιλική διάθεση των εργαζομένων, δημιουργούν ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον, το οποίο γεμίζει χαρά κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ.

    Μία και κάναμε αναφορά στον Γεράσιμο Βασιλόπουλο, αξίζει να θυμηθούμε το όραμά του, που ήταν να προσφέρει σε κάθε καταναλωτή «και του πουλιού το γάλα».

    Το όραμα αυτό γίνεται πράξη καθημερινά, σε κάθε κατάστημα ΑΒ, δίνοντας έμφαση στην ποικιλία προϊόντων που είναι πρακτικά αδύνατο να αφήσουν κάποιον πελάτη παραπονεμένο.

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έφερε έτοιμα γεύματα στο σουπερμάρκετ, φροντίζοντας για τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της, ενώ διαθέτει Private Label σειρές προϊόντων, σε ένα πολύ μεγάλο εύρος ειδών (από φρέσκα-κρέατα και λαχανικά, μέχρι και κατεψυγμένα προϊόντα, όσπρια, ζυμαρικά, είδη αρτοποιίας), και ταυτόχρονα φέρνει τα καλύτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδος σε συνεργασία με μικρούς και μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και εξεζητημένες γεύσεις από όλο τον κόσμο.

    Στον ΑΒ τα παραδοσιακά προϊόντα από όλη τη χώρα συναντιούνται με μοναδικές γεύσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.

    Η ποικιλία στα ράφια των σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος, που ανανεώνονται καθημερινά, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, που θέλει ο ΑΒ να είναι καθημερινά «γεμάτος» με τα καλύτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα αλλά και κάθε γωνιά του πλανήτη, να είναι ένα σούπερ μάρκετ με ράφια που έχουν ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, ένα σούπερ μάρκετ που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

    Σε αυτό το πλαίσιο, τα καταστήματα ΑΒ διαθέτουν τμήματα με φρέσκο χυμό και αρτοποιείο, ώστε να αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της μέρας.

    Σκοπός της εταιρείας είναι η επίσκεψη στον ΑΒ της γειτονιάς να είναι η όμορφη στιγμή της ημέρας που σου φτιάχνει τη διάθεση, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων με την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, αλλά και τις καλύτερες τιμές και προσφορές που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στην αγορά.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς εξελίσσεται το project στη μικρή λιανική – Τι λέει για τον ανταγωνισμό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Βρεττάκος (ΑΒ Βασιλόπουλος): «Εξαγορές μετά το 2019 και βλέπουμε… Προτεραιότητα η κερδοφόρος ανάπτυξη»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο μοντέλο franchise από την ΑΒ Βασιλόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ