ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Blue Star Ferries στη Μυτιλήνη: Διήμερη εκπαιδευτική δράση για την αντιμετώπιση του Cyber Bullying και της νεανικής βίας
Kατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με προχωρημένες συζητήσεις για απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group, η τελευταία, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά την πάγια τακτική της δεν προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων αναφορών και δημοσιευμάτων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
Η εταιρία, όπως επισημαίνει, “διερευνά διαρκώς τις συνθήκες και προϋποθέσεις για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην ελληνική και διεθνή αγορά και ενημερώνει υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις δημοσιοποίησης πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία”.
Καλεί δε το επενδυτικό κοινό “να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας”.
Διαβάστε επίσης
Attica Group: Δρομολογεί υδροπτέρυγο στη γραμμή Πειραιάς- Αίγινα-Αγκίστρι -Μέθανα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Έκλεισε το mega-deal 110 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Warner Bros από την Paramount
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίτιμος δημότης θα ανακηρυχθεί ο Ιβάν Σαββίδης
- Τραμπ για Κλίντον: Δεν χαίρομαι που τον βλέπω να καταθέτει, αλλά με είχε στοχοποιήσει
- Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Από πειθαρχικό ο δικηγόρος που εμφανίστηκε στην Ευελπίδων με πιστόλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.