• Business

    Attica Bank: Αναβλήθηκε για τις 25/7 η γενική συνέλευση των μετόχων

    Ρουμελιώτης Attica Bank

    Παναγιώτης Ρουμελιώτης


    Για τις 25/7 αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της Attica Bankγια την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το σχέδιο διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων αλλά και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από αίτημα του  συμβούλου της Rothschild.

    Στις 27 Ιουνίου 2018 η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών της Τράπεζας είχε αποφασίσει την αναβολή της γενική συνέλευσης για σήμερα 18 Ιουλίου, καθώς τότε Πρόεδρος Π. Ρουμελιώτης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ενημερώσει τους παρισταμένους μετόχους ότι οι παράλληλες διαδικασίες ανεύρεσης επενδυτών για τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και επενδυτών για την πώληση του ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης που προέκυψε από την τιτλοποίηση των NPE’s 700 εκατ. περίπου, δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού οι προσφορές που υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στον διεθνή οίκο Rothschild που ενεργεί ως σύμβουλος της Τράπεζας αξιολογούνται από τον οίκο αυτό, ώστε να γίνει σχετική Εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση Στουρνάρα για την κρίση στην Attica Bank – Τι δηλώνουν στο mononews πηγές που απηχούν τις απόψεις του κεντρικού τραπεζίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power game στην Attica Bank: Τι συμβαίνει με Ρουμελιώτη – Πανταλάκη

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Attica Bank: Στις 18 Ιουλίου οι αποφάσεις για ΑΜΚ και διαχείριση NPLs



    ΣΧΟΛΙΑ