ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρές μεταβολές καταγράφονται σήμερα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να επηρεάζονται από τις εκτιμήσεις της Taiwan Semiconductor Manufacturing για πιο αδύναμη από τις προβλέψεις ζήτηση για smartphones, πλήττοντας κυρίως τον κλάδο της τεχνολογίας.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται κατά 0,37%, στις 7.356 μονάδες. Αμετάβλητος παραμένει ο DAX στη Φρανκφούρτη στις 12.567 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι σημειώνει άνοδο 0,19%, στις 5.402 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei του Τόκιο σημείωσε πτώση 0,13% και έκλεισε στις 22.162 μονάδες, ενώ ο διευρυμένος δείκτης Topix σημείωσε οριακή άνοδο 0,05%, για να κλείσει στις 1.751 μονάδες.
Απώλειες κατέγραψε ο δείκτης Hang Seng (-0,94%, 30.418 μονάδες), όπως και ο CSI 300 (-1,34%, 3.761 μονάδες) και ο Kospi (-0,39%, 2.476 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Καυτό» 48ωρο Τσακαλώτου στην Ουάσιγκτον για αφορολόγητο και χρέος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι βλέπουν οι δανειστές και σκέφτονται παράταση του μνημονίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To project Jupiter της Alpha Bank και οι μεγαλες δυσκολίες για την Attica Wealth
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025
- Χριστοδουλίδης στη «Le Figaro»: Η ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ είναι «φυσική εξέλιξη»
- Κλειστός ο σταθμός Βικτώρια μετά τις 22:00 – Διέλευση συρμών χωρίς στάση προς Κηφισιά
- Μητσοτάκης: Αιχμηρό σχόλιο για Καραμανλή ,Σαμαρά και τις «αγωνίες των πολιτικών του καναπέ»
