ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» ήταν οι κουβέντες του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη συνάντησή του με εργαζομένους του Mega. Αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες να μείνει ζωντανό το Mega, ο μέτοχος του καναλιού επιβεβαίωσε, ενώπιον των εκπροσώπων των εργαζομένων του σταθμού που τον συνάντησαν πριν από λίγες ώρες, το ενδιαφέρον του για το Mega.
Επίσης, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε παρών στις εξελίξεις και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν λειτουργικά έξοδα, πάντα σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάντως, ο ίδιος διαβεβαίωσε πως θα στηρίζει το κανάλι παρά τις αντιξοότητες.
Η εκτίμησή του για τον διαγωνισμό των αδειών ήταν πως θα καταπέσει στο ΣτΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ασκεί πιέσεις στις τράπεζες.
Έπειτα από τη συνάντηση, στα γραφεία του Mega, ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MEGA: Τι είπε ο μεγαλομέτοχος του καναλιού Γιάννης Βαρδινογιάννης στους εργαζομένους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούτσης: Την πλήρη ευθύνη για το Mega την έχουν οι μέτοχοί του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Γεμίστε νωρίτερα με φυσικό αέριο τις αποθήκες
- ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Μιούλερ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.