• Business

    Απίστευτο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Κόκκαλη: Νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

    • NewsRoom


    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 34 ετών, άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

    Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, από ανακοπή καρδιάς, σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

    Ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr είχε κανονίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Έτσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

    Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει:

    «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

    Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος

    Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης -ο Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε, και ο ίδιος –διανύοντας την 4η δεκαετία της ζωής του- βρισκόταν στην πιο παραγωγική του ηλικία.

    Ο Σωκράτης Jr. τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University της Βοστώνης και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη -από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη).

    Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot.

    Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμήν του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

    Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν σύντροφος της Μαρίας Τσούτσια, κόρης του Γιώργου και της Ανθής Τσούτσια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαγγέλης Μαρινάκης για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη: «Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες»



    ΣΧΟΛΙΑ