• Business

    Ανδρέας Βγενόπουλος: Ξανά σε πλειστηριασμό η κατοικία στην Εκάλη

    • NewsRoom

    Ανδρέας Βγενόπουλος


    Επισπεύδεται για τον Νοέμβριο ο πλειστηριασμός της κατοικίας του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου, ωστόσο ανεστάλη.

    Η πολυτελής κατοικία με τον πύργο βγαίνει στο σφυρί με την ίδια τιμή εκκίνησης, ήτοι 4,2 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, σε περίπτωση που ο πλειστηριασμός αποβή άκαρπος μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, τούτο θα γίνει με ελεύθερη (πρόσφορη) πώληση και με το κατά το δυνατόν υψηλότερο, ενόψει των συνθηκών, τίμημα που θα συμφωνηθεί με τον αγοραστή.

    Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 1.604,72 τ.μ. με πισίνα 102,80 τ.μ. επί οικοπέδου 3,5 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται επί της οδού Πάρνηθος στην Εκάλη. Πλεονέκτημα είναι η τοποθεσία της, καθώς βρίσκεται 300 μέτρα βορειοδυτικά από τη Λεωφόρο Θησέως και την πλατεία Βασιλέως Παύλου, 1.000 μέτρα νοτιοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Λαμίας, 600 μέτρα βορειοδυτικά από τις εγκαταστάσεις του EKALI CLUB και 5.500 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Κηφισιάς.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας αιτήθηκε να του χορηγηθεί η άδεια να εκποιήσει με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εκούσιου πλειστηριασμού και επικουρικά, με ελεύθερη εκποίηση το ακίνητο που ανήκει στο ενεργητικό της υπό εκκαθάριση κληρονομιάς του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως αναφέρει απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου «ξεπαγώνει» 5,2 δισ. του Ανδρέα Βγενόπουλου και πρώην συνεργατών της MIG

    ΜΙG: Η πικρή ιστορία ενός χρηματιστηριακού… Τιτανικού που από τα 13,64 δισ. τιμολογείται τώρα στα 218,9 εκατ. ευρώ

    Πωλητήριο στην περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου βάζουν οι κληρονόμοι



    ΣΧΟΛΙΑ