• Business

    Epsilon Net: Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή – Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής

    • NewsRoom
    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκαν οι μετοχές της Epsilon Net. Η ανακοίνωση της εταιρείας, ωστόσο, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για στρατηγική συνεργασία με ξένο επενδυτή, ωστόσο, τονίζεται ότι δεν ισχύει ότι θα μεταβιβαστεί ποσοστό του βασικού μετόχου.

    Βεβαίως, στρατηγικός επενδυτής στην εταιρεία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να δοθούν μετοχές και του βασικού μετόχου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Η εταιρία EPSILON NET («Εταιρεία») σε απάντηση σχετικής επιστολής της Ε.Κ με αριθμό πρωτοκόλλου 1145/25/04/2024, σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, γνωστοποιεί τα εξής, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο:

    Το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβές. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.»

    Να σημειωθεί ότι πηγές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τόνιζαν ότι σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση της μετοχής θα αναμένει περαιτέρω διευκρινήσεις από την Epsilon Net.

    Διαβάστε επίσης:

    Unilever: Η επιστροφή των καταναλωτών στα premium προϊόντα έδωσε ώθηση στις πωλήσεις α’ τριμήνου

    Eλινόιλ: Εσοδα €2,48 δισ. το 2023, στα 26,2 εκατ. τα λειτουργικά κέρδη

    Mytilineos: Εντός των επόμενων 12- 18 μηνών η εισαγωγή των μετοχών στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου



    ΣΧΟΛΙΑ