• Business

    Οι ανάδοχοι για το VAR στο ποδόσφαιρο και το barcode στα έντυπα

    football


    Στην ανακήρυξη προσωρινών αναδόχων για τα δύο έργα που εκτελεί για λογαριασμό του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης προχώρησε το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας – ΕΔΕΤ.

    Στο πρώτο που αφορά το Πληροφοριακό Σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας εγγράφων (barcode) αρχικού προϋπολογισμού 12,5 εκατ. ευρώ ανάδοχος είναι η κοινοπραξία ΟΤΕ – Singular με προσφορά περίπου 10,5 εκατ. ευρώ.

    Στο δεύτερο, που αφορά το σύστημα παρακολούθησης των ποδοσφαιρικών αγώνων της της Super League (Video Assistant Referee) προσωρινός ανάδοχος για το software με προϋπολογισμό 7,9 εκατ. ευρώ είναι η εταιρεία Indigital, ενώ για το δίκτυο που θα διασυνδέει τα γήπεδα προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ είναι ο ΟΤΕ. Η σύμβαση για το VAR βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο.

    Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διασύνδεση των γηπέδων, που χρησιμοποιούν ως έδρα οι ομάδες της Super League, με το κέντρο επιχειρήσεων του συστήματος VAR με ένα κλειστό δίκτυο, μέσω του οποίου θα διακινούνται τα δεδομένα του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί η παράταση στο διαγωνισμό για το καζίνο στο Ελληνικό δεν ξαφνιάζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφιέρωμα GDPR: Πώς μια επιχείρηση κινδυνεύει με μεγάλα πρόστιμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ράλι των 2,4 δισ. και γιατί τα ξένα funds δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στους Έλληνες τραπεζίτες



    ΣΧΟΛΙΑ