• Business

    Amazon: Toν Οκτώβριο λανσάρει τις δικές της τηλεοράσεις με τιμή από 370 δολάρια

    • Newsroom


    Η πρώτη σειρά τηλεοράσεων της Amazon θα διατίθεται στην αγορά από τον ερχόμενο μήνα, με τιμές που θα κυμαίνονται από 369,99 δολάρια έως 1.099,99 δολάρια.

    Ο κολοσσός των διαδικτυακών πωλήσεων συνεργάστηκε με άλλους κατασκευαστές, όπως η Toshiba και η Insignia στις ΗΠΑ, για την κατασκευή των “έξυπνων” τηλεοράσεων, οι οποίες θα παρέχουν φωνητικό έλεγχο και εύκολη πρόσβαση στα βίντεο της πλατφόρμας streaming Amazon Prime και άλλων υπηρεσιών ροής.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon, θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, η υψηλής ευκρίνειας Amazon Fire TV Omni Series και η φτηνότερη Amazon Fire TV 4-Series. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη ιντσών.

    Η εταιρεία δήλωσε στο CNBC ότι ήθελε να ενσωματώσει καλύτερα το λογισμικό Fire TV με τα φωνητικά χειριστήρια Alexa.

    Η κίνηση δίνει επίσης στην Amazon τη δυνατότητα να καθορίζει τις δικές της τιμές, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της, όπως κάνει με τα tablet της Fire, τα οποία πωλούνται πολύ χαμηλότερα από την τιμή των iPad της Apple.

    Η Amazon δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μία αναβάθμιση αργότερα φέτος, που επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι τους, όπως φώτα, κάμερες και θερμοστάτες, χρησιμοποιώντας έναν πίνακα εργαλείων λογισμικού που εμφανίζεται στην τηλεόραση.

    Οι τηλεοράσεις της εταιρείας θα πωλούνται στο site της καθώς και μέσω της ιστοσελίδας Best Buy.

    Διαβάστε ακόμα:



    ΣΧΟΛΙΑ