ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο της μέλος στο Διοικητικό της Συμβούλιο ανακοίνωσε η Alpha Trust, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Νικόλαου Τζανέτου. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Καμπάνη, ο οποίος ορίστηκε ως μη εκτελεστικό μέλος με απόφαση που έλαβε στις 8 Οκτωβρίου το ΔΣ της εταιρείας.
Όπως ανέφερε μάλιστα η εταιρεία, με νέα της ανακοίνωση, ο κ. Νικόλαος Τζανέτος θα αναλάβει καθήκοντα Συμβούλου Διοίκησης.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης αλλαγές στα ανώτατα διευθυντικά της στελέχη.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Alpha Trust:
Η εταιρεία ALPHA TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι με την από 08.10.2019 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου ορίσθηκε νέο μέλος αυτού ο κος Γεώργιος Καμπάνης του Δημητρίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ.Νικολάου Τζανέτου. Ο κος Γεώργιος Καμπάνης θα είναι μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Ως εκ τούτου, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:
David Phillip Gibbs, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικός
Φαίδων-Θεόδωρος Ταμβακάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικός
Χριστόδουλος Αίσωπος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικός
Γεώργιος Καμπάνης, Μέλος Δ.Σ., μη εκτελεστικός
Ιωσήφ Παπαδογιάννης, Μέλος Δ.Σ., εκτελεστικός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Θάνος Πλεύρης και τα Χανιά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης λύνει το γόρδιο δεσμό για την προανακριτική – Οι 2 + 1 εισηγήσεις
- Apollo Hills: Πουλημένες οι μισές κατοικίες στα πολυτελή συγκροτήματα της Βούλας – Πόσο κοστίζουν
- Ελβετικό φράγκο: Ανατροπή με τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια – Ποιοι θα μπουν τελικά στη ρύθμιση
