ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 3,1 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου, καταγράφοντας άνοδο 12% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Οι ασφαλίσεις ζωής καταγράφουν πλέον άνοδο 12% στο 1,53 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι τους πρώτους δύο μήνες του έτους σημειωνόταν πτώση σε σχέση με πέρυσι.
Οι ασφαλίσεις κατά ζημιών εμφανίζουν άνοδο 12% στο 1,56 δισ. ευρώ, με άνοδο 2,2% στα έσοδα από αστική ευθύνη οχημάτων (447 εκατ. ευρώ).
Δείτε αναλυτικά την έρευνα εδώ
Διαβάστε επίσης:
Στον εξωδικαστικό μηχανισμό οφειλές €3,26 δισ. – 856 νέες ρυθμίσεις τον Σεπτέμβριο
Στεγαστική συνδρομή ύψους €116 εκατ. σε πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος
──────────────────
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανικά ομόλογα: Ανοδικό σερί καθώς αυξάνονται τα στοιχήματα για σταθερά επιτόκια από την BoE
- BRIGHT GROUP: Η DigiTech επαναπροσδιορίζει την ψηφιακή εκπαίδευση μέσα από έργα κοινωνικού και διεθνούς αντίκτυπου
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
- Ανδρουλάκης απαντά σε Μητσοτάκη: «Είναι “τσάμπας” για τους πολιτικούς του φίλους, αλλά ακριβός για τους πολίτες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.