ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ εκκαθάρισαν την Παρασκευή 199,45 εκατομμύρια ευρώ σε κρατική ενίσχυση για τον ιταλικό εθνικό αερομεταφορέα Alitalia για την αντιστάθμιση των ζημιών που υπέστη κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορονοϊού.
H επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία, Margrethe Vestager, δήλωσε επίσης ότι οι έρευνες σχετικά με τη βοήθεια που είχε λάβει στο παρελθόν η εταιρεία ήταν ακόμη σε εξέλιξη και ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η εκτελεστική αρχή του μπλοκ, βρίσκεται σε επαφή με την Ιταλία σχετικά με τη συμμόρφωση με τους κανόνες της ΕΕ.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
- Drewry: Μείωση για άλλη μία εβδομάδα των τιμών στη διακίνηση κοντέινερ
- Alpha Bank: Το ισχυρότερο τρίμηνο στην ιστορία της, με καθαρά κέρδη ύψους 223 εκατ. ευρώ
- ESPO: Ζητούμενο η επιλογή καυσίμου στην ναυτιλία – Πρωτόγνωρες οι γεωπολιτικές προκλήσεις και για τα λιμάνια της Ευρώπης
