• Business

    Αυτό είναι το πιο θλιβερό γράφημα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο

    • NewsRoom


    Tώρα πιο πολύ από ποτέ, φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, η ανάπτυξη μίας υγιούς επιχείρησης που θα κατορθώσει να “κρατηθεί” αλώβητη σε βάθος χρόνου. Αυτό ακριβώς έρχεται να επισφραγίσει το σχεδιάγραμμα της Societe Generale, που δείχνει την έκταση της επιβράδυνσης του ρυθμού αύξησης των εσόδων, από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

    Σύμφωνα με την ομάδα Στρατηγικής Μετοχών, οι επιχειρήσεις όχι μόνο αντιμετωπίζουν ύφεση όσον αφορά τα κέρδη , αλλά και τα έσοδά τους βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

    socgen

    Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτή την επιβράδυνση. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ οι τιμές των εμπορευμάτων και το ισχυρό δολάριο έχουν βυθίσει τα έσοδα πολλών διεθνών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ενέργειας. Παράλληλα σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι εξοικονομούν περισσότερα και ξοδεύουν λιγότερα και ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό κανενός τα έσοδα δεν αυξάνονται.

    Εταιρείες από όλο τον κόσμο που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και την Ευρώπη καταπατούνται από αυτό που η SocGen αποκαλεί “αναιμική” ανάπτυξη και σε ορισμένες περιπτώσεις η αύξηση των εσόδων τους είναι στην πραγματικότητα αρνητική.

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/michalis-sallas-tha-simvalloume-me-efthini-stin-ethniki-prospathia-anaptixis-tis-ikonomias/48298



    ΣΧΟΛΙΑ