• Business

    Aegean: Ξεκινούν οι πτήσεις εξωτερικού – Μόναχο, Φρανκφούρτη, Γενεύη και Ζυρίχη οι πρώτοι προορισμοί

    • NewsRoom
    Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN

    Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN


    Σε ενίσχυση των δρομολογίων εσωτερικού αναμένεται να προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας, η Αegean  ενώ μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να αυξήσει και τις πτήσεις εξωτερικού.

    Σε επιστολή του προς τους πελάτες της AEGEAN και της Olympic Air, o διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Γερογιάννης, ανακοίνωσε ότι τώρα που αίρονται οι περιορισμοί για την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη και την επόμενη εβδομάδα για όλα τα νησιά της Ελλάδας, η εταιρεία είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις πτήσεις στο εσωτερικό.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Γερογιάννη με σταδιακά προσεκτικά βήματα, στις επόμενες εβδομάδες και στους επόμενους μήνες θα αποκατασταθεί και το δίκτυο στο εξωτερικό.

    Οι πρώτοι προορισμοί που ενεργοποιούνται από την Αθήνα στις επόμενες μέρες, αρχικά με μικρή συχνότητα, είναι το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Γενεύη και η Ζυρίχη ενώ ενισχύονται και οι πτήσεις προς Βρυξέλλες που δεν είχαν σταματήσει ποτέ. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

    Επίσης ο κ. Γερογιάννης τόνισε ότι η Aegean θα προσαρμόσει αντίστοιχα τα εισιτήρια της, ώστε να υπάρχει περισσότερη ευελιξία και σιγουριά για τους ταξιδιώτες.

    Έτσι, για αγορές εισιτήριων από 18/5 έως 15/6 και ανεξάρτητα από την ημερομηνία του ταξιδιού, όλα τα εισιτήρια θα έχουν τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας FLEX, ώστε να συμπεριλαμβάνουν την δυνατότητα παράδοσης αποσκευής χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής χωρίς rebooking fees.

     



    ΣΧΟΛΙΑ