ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ελληνική πρεσβεία, με ταξιδιωτική οδηγία κάλεσε τους Έλληνες επισκέπτες να εγκαταλείψουν τον Λίβανο καθώς «υπό τις παρούσες συνθήκες κρίνεται απαραίτητη η πλήρης αποφυγή ταξιδιών στη χώρα». Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έφτασε στις 13.55 πτήση από τη Βηρυτό στην Αθήνα. Δεν συγκαταλέγονται Έλληνες αλλά ξένοι που εγκατέλειψαν τη χώρα και μίλησαν στο ΕΡΤΝews για φόβο και καταστροφή.
Το αεροδρόμιο Rafic Hariri της Βηρυτού είναι, όπως είπαν, πολύ κοντά σε στόχους βομβαρδισμών.
Αύριο στις 13.55 προσγειώνεται ακόμα μία πτήση από Λίβανο. Οι πτήσεις της Aegean έχουν ήδη ακυρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή καταστροφές ελληνικών περιουσιών στο Λίβανο.
Διαβάστε επίσης
Google: Κατηγορεί τη Microsoft για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά cloud της ΕΕ
COSMOTE: Χορηγός του διαγωνισμού ρομποτικής FIRST Global Challenge 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί η Κίνα αγοράζει αμερικανικό LNG από την Venture Global την ώρα που η Ευρώπη κοιμάται
- Από τα κβαντικά «θαύματα» στην πλασμαφαίρεση: Ποιοι παίζουν με την υγεία μας, τι υποστηρίζει η Ομοιοπαθητική
- Χρηματιστήριο: Γιατί οι τράπεζες έχουν ακόμη δυνατό story παρά το ρεκόρ 11 ετών
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Το πελατολόγιο, οι δύο γιατροί και τα αναπάντητα ερωτήματα για το ιατρείο στο Κολωνάκι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.