ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια των έργων της τουριστικής επένδυσης στην Κασσιόπη στη βόρεια Κέρκυρα τόνισε στο ΣΚΑΙ ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Δήλωσε ότι τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από φέτος στην οικονομία, καθώς θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας στη διάρκεια της κατασκευής.
Συνολικά η επένδυση θα δημιουργήσει πάνω από 1.000 νέες θέσεις εργασίας.
Ο κ Γεωργιάδης τόνισε ακόμα ότι συνολικά είναι σε εξέλιξη περίπου 15 επενδυτικά έργα σε Μεσσηνία, Αργολίδα και αλλού.
Σχετικά με τα έργα στο Ελληνικό, τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη η κατεδάφισης των 990 κτηρίων και εγκαταστάσεων που υπάρχουν, σημειώνοντας ότι την κατεδάφιση την έχει αναλάβει ο επενδυτής.
Αναφερόμενος στο δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής – για τον οποίο λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων – ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα χρήματα τα πήραν όλοι όσοι είδαν μείωση στον τζίρο τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.