• Business

    ACS: Νέες επενδύσεις πάνω από 50 εκατ. ευρώ και νέο κέντρο διαλογής

    Θεόδωρος Φέσσας - Απόστολος Γεωργαντζής

    Θεόδωρος Φέσσας – Απόστολος Γεωργαντζής


    Επένδυση που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ είναι το νέο κέντρο διαλογής της ACS, όντας η μεγαλύτερη που έχει γινει στο χώρο των ταχυμεταφορων, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε νέο πλάνο επενδύσεων 50 εκατ. ευρώ.

    Μιλώντας σε σχετική εκδήλωση ο κ. Γεωργαντζής είπε ότι στόχος είναι η διαρκής εξέλιξη για αυτό και συνεχίζονται οι επενδύσεις και τα επόμενα χρόνια.

    Για την αγορά των ταχυμεταφορών, ο CEO της Quest τόνισε ότι είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά συγκριτικά με άλλες χώρες, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε μείνει σχετικά πίσω. Λόγω του ηλεκτρονικού εμπορίου η ανάπτυξη της αγοράς έχει ξεπεράσει τα 500 εκατ. ευρώ, ενώ το μερίδιο της αγοράς της ACS φτάνει το 25%, ενώ στο εγχώριο περιβάλλον ξεπερνά το 35%, με τον τζίρο να ξεπερνά τα 140 εκατ. ευρώ.

    Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού αυτού, με τον κ. Γεωργαντζή να δηλώνει αισιόδοξος ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί με το νέο κέντρο διαλογής.

    Ο κ. Γεωργαντζής έκανε λόγω και για τον μεγάλο ανταγωνισμό, που όπως είπε απασχολούνται περίπου 500 παίχτες.

    Η ACS λειτουργεί 270 καταστήματα, τα 200 από αυτά εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ απασχολεί περίπου 3000 άτομα, τα 600 εξ αυτών στα κεντρικά καταστήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι σηματοδοτεί το deal Υπερταμείου-Microsoft-Byte

    Uni Systems: Συνεργασία με την Google για το Cloud – Ποιες χώρες θα καλύψει

    OpenAI: Συζητήσεις για την πώληση μετοχών με αποτίμηση 86 δισ. δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ