• Business

    Uni Systems: Συνεργασία με την Google για το Cloud – Ποιες χώρες θα καλύψει

    • NewsRoom

    Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions Business Unit Director της Uni Systems


    Η Uni Systems ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Google για το Cloud, καλύπτοντας γεωγραφικά τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

    Ως Google Cloud Partner στους τομείς Sell and Service, η Uni Systems ενισχύει την ισχυρή της παρουσία στην αγορά των υπηρεσιών multicloud.

    Επιπλέον, η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την τεχνογνωσία της εταιρείας στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, παρέχοντας πλήρως προσαρμόσιμες λύσεις μέσω απρόσκοπτης ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Cloud σε όλους τους τομείς. 

    Μετά από τεχνική και επιχειρησιακή εκπαίδευση στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Google, η εξειδικευμένη ομάδα Cloud της Uni Systems πιστοποιήθηκε, και έχοντας αποκτήσει εις βάθος γνώση των υπηρεσιών και τεχνολογιών Google Cloud, είναι σε θέση να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη στους πελάτες της, κατά τη διάρκεια της πλοήγησής τους στο Google Cloud.

    «Με τη συνεργασία μας με την Google στις λύσεις Cloud, υποστηρίζουμε περαιτέρω τους πελάτες μας στο να επωφεληθούν πλήρως από τη στρατηγική του multicloud, δημιουργώντας εξαιρετικά επεκτάσιμες, οικονομικά αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές που βασίζονται στο Cloud, γρήγορα και αποτελεσματικά.

    Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη και προσβλέπει στο να κατακτήσει ένα νέο κόσμο στο Cloud, γεμάτο ευκαιρίες και προκλήσεις», δήλωσε ο Θεόδωρος Πούλιας, Enterprise Solutions Business Unit Director της Uni Systems.

    Διαβάστε επίσης:

    Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (Ideal): Η εξαγορά των Attica και η επόμενη ημέρα

    Απ. Βακάκης: Με ρυθμούς παραπληγικού σαλιγκαριού η ελληνική οικονομία

    Σημαντώνης: Έκκληση για τον απεγκλωβισμό των πληρωμάτων από την Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ